sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Nytpä lähtee kolmas vuosi Kaitala-elämää käyntiin. Eilen tasan kaksi vuotta sitten allekirjoitettiin kauppakirjat ja saatiin avaimet käteen. Siitä lähtikin kaikkea muuta kuin avaimet käteen -rakentaminen käyntiin. Jotenkin ei haittaa, että nuo kaksi vuotta ovat takana. Mukavia ja rikkaita vuosia ovat olleet, joskin myös työn täyteisiä. Ensimmäisen vuoden aikana siivottiin, purettiin ja tehtiin raakoja töitä. Esimerkkinä hirsikorjaukset, uudet perustukset ja uusi katto sekä talon lisäeristäminen ulkoa päin. Toinen vuosi toi tullessaan lattia- ja välipohjahommat, salin remontoinnin asumiskuntoon, muuton ja paluun alkuperäiseen värimaailmaan, ulkopuolelta taloa katsoen. Miltähän ensi vuonna näyttää? Toivottavasti taas askeleen valmiimmalta! 

Ensi kesänä (tai seuraavana, kuiskaa realisti pääni sisällä) olisi hienoa seisoskella taas kuistin oven suussa poseeraamassa. Perustuskivet jo näyttävät uuden kuistin paikkaa ja pitävät kiinni haaveessa. Sitä kohti siis! :)

5 kommenttia:

 1. On teillä ollut urakkaa ja vielä kuulostaa olevan. Mutta ei anneta sen hidastaa elämää! Tsemppiä teille aherrukseen! Hiljaa hyvää tulee.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikuuisuusprojekti, elämäntapa, jne jne.
   Tämä ei todellakaan hidasta elämää, päin vastoin pitää kädet ja jalat kiireisenä säästä ja mielialasta riippumatta! :D;D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö! Silti hieman hämää, kun tuo ensimmäinen ainakin minun silmääni näyttää kaikkein viihtyisimmältä. Jospa joskus olisi sarjassa taas kuva, jossa se kuisti kukkaikkunoineen ilostuttaa silmää. :)

   Poista
 3. Tuleepa todella komea Kaitalasta! Kelpaa tulevienkin sukupolvien hämmästellä talon kauneutta! Teillä on talossa myös upea tuvan leivinuuni! Ootteko ajatellu laittaa kaakeliuunia taloon?

  http://kaakeliuunitehdas.fi/asiaa-kakluunista/

  VastaaPoista