lauantai 27. syyskuuta 2014

"Voi, kun meissä olisi bloginpitäjän ainesta!"
Näillä sanoilla, ja siihen yhdistetyllä huokaisulla, sai Mikko vaimonsa liikkeelle. Jahkaaminen ei auta, eikä johda mihinkään. Tuumasta toimeen siis ja sanoista tekoihin. 

Aines taitaa olla heikkoa ja laiskanpuoleista, siinä mieheni oli oikeassa, mutta uskotaanpa siihen vanhaan viidakon viisauteen, että alku aina hankalaa ja lopussa kiitos seisoo. Sitä kiitosta ajatellen tähän leikkiin ryhdyttäköön. Sillä olisihan se vallan mukavaa vuoden, kahden tahi kymmenen päästä selailla kuvia, juttuja ja tunnelmia koetuista hetkistä ja vaiheista talon ja sitä ympäröivän elämän parissa. 

Siis päiväkirjameiningillä, rennonletkeästi, vähän niinkuin sinne päin. Ainakin näin aluksi. Korkeammalle ei aloittelijan edes kannata tähdätä. Ettei kuuseen kurkottaessa kapsahtaisi katajikkoon. 


2 kommenttia:

  1. Kyllä on, sanon minä! Näitä tekstejä on ihana lueskella ja yrittää vähän päästä samalla sinne teiän maailmaan. Niin harvoin törmää, vielä harvemmin ees ehtii kunnolla jutella. Mutta niin kiva nähdä millaista teiän arki on nyt! Ja kirjoitat niin leppoisasti mutta mukaansatempaavasti, tulee kotoisa olo. Toivottavasti jatkoa saadaan taas!

    Hirmuisesti aurinkoisia ja sopivasti leppoisia päiviä teille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Vuokko palautteesta! Ja eilisestä, jäi oikein iloinen mieli teehetkestämme.
    Jatkoa taitaa olla luvassa, aina kun jaksan itseäni niskasta ottaa kiinni ja arki antaa myöten. :)

    VastaaPoista