torstai 15. tammikuuta 2015

Kirja, kaksi, kolme, neljä kirjaa. Kymmenen, laatikollinen, kirjahyllyllinen kirjoja. Vinttikomerollinen kirjoja ja sitten vielä se aitan ylähylly, sielläkin niitä jokusenkymmentä taisi olla. Kirjojen ystävänä olin mielissään. Mutta joku tolkku minullakin sentään on. Kaikkea ei voi, enkä halua säilyttää. Tila loppuu, ovat huonokuntoisia osa, kansikuva niin ruma, että tuskin koskaan tulee luettua. Sitten oli niitä "Kyökin puolella", ja muutama muukin, niin kauniita kannestaan, että väristyksiä aivan sain. Säilöön! Laatikkoon, varastoon, odottelemaan kirjahyllyn valmistumista, tai pääsyä kehyksiin, korteiksi, mitäsittenikinäkeksinkään. 
Jos minä joskus joudun umpisuolipotilaaksi, niin tuokaa mullekin Villikko. Muistelen noin viidentoista vuoden taa, taisi olla hyvä. Ja kansikin kai kaunis, kun on Ilona sen talteen ottanut. 

3 kommenttia:

 1. Tulipas kotoinen olo noista teiän kirjottamista jutuista. Hätkähdytti, kun muisti unenlaltaisesta olotilasta herättyään, että onkin uusissa ympyröissä. Koulupuku, hiki.

  Tuo Lapsi 312 on hyvä. Kannattaa lukea. Siniselkäisiin jää koukkuun ;)

  Zemppiä projektiin ja kaikkeen muuhunkin.
  Ps. Tää on sikahyvä blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luettu on, ja pidin, joskin siitä jo niin monta vuotta että uusiksi vois ottaa.
   Kiitos kannustuksesta, sitä tämmönen laiska kirjottelija tarttee aina välillä!
   Olispa kotoista nähä ja jutella nokatusten! Mukavaa eloa ja vähemmän hikisiä päiviä uusiin ympyröihin!

   Poista
 2. Ihanaa, että sinulla on Inga otetta : lajittelu ja lokerointi saman tien käynnissä.
  Lainasin vastikään kirjastosta hienon opuksen, joka oli täynnä toinen toistaan hienompia askarteluohjeita ja ideoita vanhojen kirjojen uusiokäyttöön…Mutta sitä varten varmaan riittää ihan muutama kirja ja varuiksi vielä jokunen ja….
  Oikein täällä tunnen nenässäni tuon kirjojen öh, tuoksun!

  VastaaPoista